premium auto copy.PNG
www.KBstudioMedia.com_7.JPG

VI KÖPER DIN BIL

Tryggt, enkelt och säkert

Kostnadsfri värdering av din bil inom 24 h

Uppgifter om din bil
Vad har bilen för växellåda?
Val av tjänst?
Vilket drivmedel har fordonet?
Vilka däck har du?

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer så snart vi kan.

Vi köper och förmedlar din bil!
Att själv sälja bil kan ta lång tid, vara omständligt och dessutom medföra en viss risk för bedrägerier. Vi på Premium Auto hjälper dig gärna! Våra kunniga säljare ser till att du får bästa möjliga pris för din bil, samtidigt som vi sköter alla delar av försäljningen - snabbt, smidigt och enkelt för dig.

Vi förmedlar och köper främst bilar som är svensksålda, har gått max 18.000 mil och är max 12 år. Beroende på bil och modell kan även andra bilar vara av intresse. Kontakta oss för en individuell bedömning.

Hur går det till?
  1. Fyll i nedan formulär för att få en kostnadsfri värdering. Du kan också ringa oss på 010-3449090. Därefter återkommer våra värderingsmän till dig med en offert och ett affärsförslag. Vanligtvis blir du kontaktad redan samma dag, under våra ordinarie öppettider.

  2. Lämna in din bil på Premium Auto i Svedala - eller låt oss hämta den hos dig, oavsett var i Sverige du befinner dig.

  3. Pengarna direkt på kontot.

    Vi löser lån, leasing och betalar ut kontant vid önskemål när du säljer din bil till oss.

Sälja bil direkt eller låta oss förmedla den?

Hos oss kan du välja mellan att sälja bilen direkt till oss, låta oss förmedla och sälja den åt dig, eller lämna bilen i inbyte vid köp av en annan av våra begagnade bilar. Är du osäker gör det ingenting - vi hjälper och guidar dig till det bästa valet.

Att sälja bilen direkt till oss innebär en för dig snabb, smidig och enkel bilaffär. Vi utför en kostnadsfri värdering och när du accepterat vårt affärsförslag har du strax pengarna på kontot. Vi sköter all administration och kan även hämta bilen hemma hos dig, oavsett var du befinner dig i Sverige.

Att låta oss förmedla och sälja din bil innebär att du tryggt kan luta dig tillbaka och invänta pengar på ditt konto. Premium Auto tar hand om hela försäljningen och allt ansvar mot köparen. Vår mångåriga erfarenhet och stora kontaktnät ser till att du får marknadsmässigt betalt och slipper allt arbete med visningar. Förmedlingen tar i snitt 14 dagar* från att du lämnat in din bil tills det att den är såld.

Köper du bil av oss, tar vi din bil i inbyte oavsett vad det är för bil. Bilens värde dras självklart av vid köp av annan bil hos oss.

*14 dagar är en uppskattad tidsåtgång vid försäljning och kan skilja sig mellan olika bilar och prisklasser.

Varför Premium Auto?

  • Alltid manuella värderingar av vår erfarna personal

  • Snabbt och smidigt - vi sköter all administration

  • Pengarna direkt på kontot

  • Öppet och ärlig relation för din trygghet